dilluns, 9 de maig del 2016

He rebut es regal de #CANVIDEMANS i m'encantaaaa!!!

Hola!! Estic taaaan contenta!! Txell de La petita marieta, m'ha agradat TANT però TANT es regal de #canvidemans que m'has enviat!!!! Sembla que em coneguis de tota la vida!! Del tot encertat, 100 % des meu estil! Ja es nota amb sa cara de felicitat que faig, o no? ;)
Es regal va arribar per Sant Jordi i no vaig poder esperar per estrenar-lo, em vaig endur sa bossa cap a sa fira des llibre! Hi ha una altra part des regal que us mostraré un altre dia, primer he de fer ses fotos. També tenc pendent mostrar-vos es detallets de dins sa bossa, és súper pràctica!
Mil gràcies Txell, ets un sol! Als que llegiu aquest post, visitau s'instagram de La petita marieta, fa coses mooooolt xules que donen alegria :)

#Canvidemans és un intercanvi que ha organitzat un bloc que m'agrada especialment: Ganxetades. Jo estic preparant es meu regal, esper enviar-lo en breu, em fa molta il·lusió!! Ja us mostraré es making of... i es resultat final quan hagi arribat a sa destinatària!

2 comentaris:

  1. Participar en aquest canvi de mans ha estat una bona experiència per totes sens dubte! Si que se't veu encantada se'ns dubte! una abraçada

    ResponElimina

Gràcies per deixar un comentari!