dilluns, 10 de desembre de 2012

Unes Converse de ganxet!! / Unas Converse de ganchillo!!


Peeer fiiiiiiiiiiiii!!!!! Feia molta estona que us volia mostrar es projecte que més il·lusió m'ha fet cosir: unes sabatetes per a un fillet del cel (un nadó, com en deim a Ciutadella). I no són unes sabates qualsevol, eh? Són unes vambes Converse!! Que no les trobau genials?? I tot gràcies as tutorial de Lanas y ovillos :)
Poooor fiiiiiiiinnnnnn!!!!! Hacía mucho tiempo que os quería enseñar el proyecto que más ilusión me ha hecho coser: unos zapatitos para un bebé. Y no son unos zapatos cualquiera, eh? Son unas zapatillas Converse!! No os parecen geniales?? Y todo gracias al tutorial de Lanas y ovillos :)


 He de confessar que m'han duit bastanta més feina de sa que pensava perquè m'he equivocat un parell de vegades i he hagut de desfer i tornar fer alguns trossos... però ha valgut la pena!

Debo confesar que me han costado bastante más trabajo del que pensaba porque me he equivocado un par de veces y he tenido que deshacer y rehacer algunos trozos... pero ha merecido la pena!
Sa vermella va ser sa primera que vaig cosir. Es patró és per a una sabateta petitona. La vaig fer créixer un poc, així les podrà dur més temps.

La roja fue la primera que cosí. El patrón es para un zapatito pequeñito. La hice un poco más grande, así podrá llevarlas más tiempo. 


Sa punta blanca ha estat el que més m'ha costat de fer. Has de començar moltes barretes normals i dobles i anar-les deixant obertes, i as final tanques tots es punts de cop amb una passada. Aquesta manera de fer feina ha estat una novetat, no ho havia provat mai.

Per sort, ses al·lotes de Lanas y ovillos ho expliquen tan bé, amb uns tutorials en vídeo tan clars, que fan que aprendre ganxet resulti més fàcil. Elles i sa meva sogra (n'Artistina), que com sempre també m'ha ajudat!

La punta blanca ha sido lo que más me ha costado. Tienes que empezar muchas varetas normales y dobles y dejarlas abiertas, y al final cierras todos los puntos de golpe con una pasada. Esta manera de trabajar ha sido una novedad para mí, nunca lo había probado.

Por suerte, las chicas de Lanas y ovillos lo explican tan bien, con unos tutoriales en vídeo tan claros, que hacen que aprender ganchillo resulte más fácil. Ellas y mi suegra (Artistina), que como siempre también me ha ayudado!

Les he regalades a sa meva cosina, na Montse, que ha tingut una filleta guapíssima que nom Marina. Quan les hi he donat la duia vestida de rosa, i ja m'ha dit amb quina roba li combinarien!! :)

Se las he regalado a mi prima, Montse, que ha tenido una niña guapísima que se llama Marina. Cuando se las he dado la llevaba vestida de color rosa, y ya me ha dicho con qué ropa combinarían!! :)

Aquí podeu veure altres regals que he fet per a nadons. Aquí podéis ver otros regalos que he hecho para bebés.

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Moltes gràcies, Cristina! No hi ha res com dedicar-te a fer cosetes amb ses mans, tu ho saps bé ;)

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!