dijous, 17 d’octubre de 2013

Taller de scrapbooking a Confetti!!

Hola! Dissabte vaig anar a un taller de scrapbooking organitzat per Confetti que va ser genial!!!! Sabia cert que ho seria perquè els tallers de na Núria Ferrando sempre són boníssims, i perquè a Confetti hi venen material de scrap molt xulo. Aquesta vegada, vam fer un àlbum forrat amb un tros d'uns texans. Sa portada que veis acabada és sa de s'àlbum que va dur na Núria com a model, des meu avui només us mostraré es making off perquè encara no l'he acabat. Més envant ja veureu es resultat final!

Vam decorar s'àlbum amb papers de Mr. Wonderful. Teníem kits diferents, però tots combinaven entre ells i incloïen diversos adornos amb s'estil característic de Mr. Wonderful. Ara em falta decidir quines fotos pos a l'àlbum i trobar un poc de temps per acabar-lo!!

Moltes gràcies a na Núria pes taller, a Confetti per organitzar-lo (i per fer algunes de ses fotos que veis aquí i dur uns cupcakes de carabassa boníssims) i a Krea per s'espai. Quan feim es pròxim?? ;)


Hola! El sábado fui a un taller de scrapbooking organizado por Confetti y fue genial!!!! Sabía que lo sería porque los talleres de Núria Ferrando siempre son buenísimos y porque en Confetti venden material de scrap muy chulo. Esta vez hicimos un álbum forrado con un retal de unos tejanos. La portada que veis terminada es la del álbum que nos trajo Núria como modelo, del mío hoy sólo os enseñaré el making off porque todavía no lo he terminado. Más adelante ya veréis el resultado final!

Decoramos el álbum con papeles de Mr. Wonderful. Teníamos kits diferentes, pero todos combinaban entre ellos e incluían diversos adornos con el estilo característico de Mr. Wonderful. Ahora me falta decidir qué fotos pongo en el álbum y encontrar un poco de tiempo para terminarlo!!

Muchas gracias a Núria por el taller, a Confetti por organizarlo (y por hacer algunas de las fotos que veis aquí y traer unos cupcakes de calabaza buenísimos) y a Krea por el espacio. Cuando hacemos el próximo?? ;)

3 comentaris:

  1. Hola Francina, segur que va ésser genial, jo també n'he fet algún amb na Nuria i son fantàstics, Ja tenc ganes de veure es teu álbum acabat, ánims i a disfrutar de scrap.
    Susana

    ResponElimina
  2. Francina!! Els tallers són genials perquè sou unes artistes!!! ;)

    ResponElimina

Gràcies per deixar un comentari!