dimecres, 6 de febrer de 2013

Explosion boxAquesta capsa de scrapbooking és un dels regals que vaig fer per Nadal. Està feta a partir d'una capsa de cereals i una de cafè reciclades.

 EstaEsta caja de scrapbooking es uno de los regalos que hice estas Navidades. Está hecha a partir de una caja de cereales y otra de café recicladas.
És el que s'anomena una "explosion box", perquè quan destapes la capsa aquesta s'obre i queda desplegada. Es pot omplir amb bombones o amb qualsevol altra cosa. A jo me'n van regalar una quan em vaig casar (molt complexa i molt ben feta, gràcies Sisca!!) i em va encantar.Es lo que se llama una "explosion box", porque quando se quita la tapa la caja se abre y se queda desplegada. Puede llenarse con bombones o con cualquier otra cosa. A mi me regalaron una cuando me casé (muy compleja y muy bien hecha, gracias Sisca!!) y me encantó.Sobre el making of...

Quan vaig haver forrat s'interior de sa capsa vaig trobar que li faltava "vidilla"... i li vaig afegir una cinta ondulina morada, un cordó fúcsia i un cupcake. Quina diferència, no?
Cuando forré el interior de la caja le faltaba "vidilla"... así que añadí una cinta ondulina morada, un cordón fucsia y un cupcake. Vaya diferencia, no?

Aquí us deix el pas a pas de com forrar sa capsa. No va ser gens complicat, només hi has de dedicar temps i anar en compte per a que quedi tot ben llis.

Aquí os dejo el paso a paso de cómo forrar la caja. No fue nada complicado, simplemente hay que dedicarle tiempo e ir con cuidado para que todo quede muy liso.

4 comentaris:

Gràcies per deixar un comentari!