dimarts, 17 de setembre del 2013

Un àlbum que es pot emprar com a portaretrats / Un álbum que puede usarse como portafotos


Aquest és un àlbum molt especial que vaig fer en record d'una persona estimada.
Hi ha mescla de materials: flors de paper i de roba, cintes i blondes, feltre, botons... Abans de descobrir què era s'scrapbooking ja guardava cosetes vàries per si un dia les podia reciclar. I mira, as final vaig trobar una gran utilitat a tot aquell munt de detallets!

Éste es un álbum muy especial. Como no me apetece explicar muchos detalles, os dejo unas cuantas fotos. Mezclé varios materiales: flores de papel y de tela, cintas y blondas, fieltro, botones... Antes de descubrir qué era el scrapbooking ya guardaba cositas varias por si un día podía reciclarlas. Y mira, al final encontré una utilidad a todo aquel montón de detallitos!

Aquest desplegable està decorat amb embossing (era una cartolina llisa normal i corrent) i sa flor de paper li dóna volum i fa que sigui més fàcil d'estirar. Per tancar-lo es ferma amb una cinta des mateix to.

Este desplegable está decorado con embossing (era una cartulina lisa normal y corriente) y la flor de papel le da volumen y hace que resulte más fácil tirar de la tapa. Para cerrarlo se ata con una cinta del mismo tono.


Una recomanació per tenir papers xulus i econòmics: guardau tot allò que pugui servir! Bosses de paper que us donin a ses botigues, papers de regal, etiquetes de roba, adornos de merceria.... tot serveix!! Molts dels detalls que adornen aquest àlbum són cosetes reutilitzades.

Una recomendación para tener papeles bonitos y económicos: guardad todo aquello que pueda serviros! Bolsas de papel que os den en las tiendas, papeles de regalo, etiquetas para la ropa, adornos de mercería... todo sirve!! Muchos de los detalles que decoran este álbum son cositas reutilizadas.


El millor de comprar un àlbum rígid i forrar-lo és que pot servir de portaretrats, i el pots obrir cada dia per una pàgina diferent. Va costar un poc forrar els marges arrodonits, però ara queda ben decoratiu en una estanteria!


Lo mejor de comprar un álbum rígido y forrarlo es que puede servir de portafotos, y puedes abrirlo cada día por una página distinta. Costó un poco forrar los márgenes redondeados, pero ahora queda muy decorativo en un estante.

5 comentaris:

  1. Artistaa!! M'encanta!!
    Què xulo!! M'agrada molt com ha quedat i la idea que pugui ser àlbum i portaretratos....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Esperança!! Teòricament n'he de fer un altre amb fotos de quan ens vam casar -tenc una estructura igual que aquesta i papers reservats-, però.... mai trob es moment!! Tot arribarà, supòs. De moment duc quasi dos anys de retràs jajaja

      Elimina
  2. Precios ! m'agradaria aprofitar aquesta entrada per a fer-te una pregunta: quin programa utilitzats per difuminar ses cares de ses fotos? es que no soc capaç de fer-ho. Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Susana! Gràcies
      Retoc ses fotos amb un programa gratuït que es diu PhotoScape. Permet crear mosaics, introduïr text, i modificar ses fotos amb efectes com difuminat, aspecte de foto antiga... Està la mar de bé i és fàcil d'emprar :)

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!