dimarts, 25 de febrer de 2014

Sa meva versió de sa crema pastissera

Qui va dir que sa crema pastissera havia de ser groga? I qui va dir que havia de dur ous? O que només servia com a farciment de pastes i pastissos? D'acord, no és exactament crema pastissera jajaja

Aquesta recepta la vaig fer ja fa estona a partir d'una recepta que em a donar sa meva sogra. Es tracta d'un símil de crema pastissera, molt més lleuger, en es qual es posa colorant groc per a que sembli crema pastissera "autèntica". Ella de tant en fa i és molt bona, per açò em vaig animar a provar-ne de fer.

Qui em coneix sap que es color fúcsia m'encanta, i com que tenia un potet de colorant Wilton fúcsia i moltes ganes d'emprar-lo, no m'hi vaig poder resistir!! Per a que sa crema fos ben constistent, prou per treballar-la amb màniga pastissera, hi vaig posar un poc més de maicena del compte. Hi vaig afegir un poc de colorant en pasta, i amb una màniga la vaig anar col·locant en petites aludes de neula per a que semblàs un gelat. Un poc de confetti de sucre.... i voilà! Crema pastissera versió Frnzzn.

També la vaig provar de fer amb pasta de xiclet, però en aquest darrer cas hauré de millorar sa recepta perquè no la vaig endeviar... Serà qüestió de tornar-ho provar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari!