dimecres, 5 de febrer del 2014

Scrapbooking amb roba texana!!

 Recordau que vaig anar a un taller on vaig aprendre a fer un àlbum folrat amb roba texana? Idò es desembre en vaig regalar un a na Montse, sa meva cosina, quan va fer anys. Em feia molta il·lusió fer-li un àlbum perquè ses cosetes fetes a mà i amb carinyo li agraden molt, i va ser s'ocasió perfecte per posar en pràctica el que havia après en es taller!

Vaig aprofitar uns texans vells d'una amiga, na Maria des bloc Es Pa Ros(gràcies, Maria!). Els papers, de cartolina i estampats a doble cara, els vaig comprar a Blokum.

S'estructura és d'acordió i està reforçada amb cartró rígid, que vaig pintar amb acrílic. Tot i que açò de pintar no me va gens, en casos així reconec que val la pena.

A base de jugar amb diferents plecs vaig anar creant butxaques i pestanyes per a destapar. M'agraden els àlbum amb moltes sorpreses, on has d'anar destapant i traient tags per a descobrir què amaguen.

En aquest projecte vaig estrenar aquest troquel de marc que feia poc havia comprat per a sa Big Shot. Forma part d'un joc de tres troquels que són com a petites blondes per a emmarcar fotos. N'estic enamorada!! I vaig descobrir que combinen a la perfecció amb es troquel de papallona de na Martha Stewart, que jo no tenc però sí una bona amiga (gràcies, Gemma!).

Com que m'agrada mesclar materials, vaig decorar s'àlbum amb diferents washi tape, cintes, botons, dymo (a l'antiga, sa que deixa ses lletres repujades com si estàs escrit a màquina) i uns cors de plàstic amb volum que m'havien regalat.

Però el que em va fer més il·lusió d'aquest projecte va ser omplir-lo amb fotos de família. Va ser ben divertit compinxar-me amb sa tia i amb mumare per arreplegar fotos de quan érem petites! A ses darreres pàgines n'hi vaig posar un parell d'actuals, per a que també hi sortís sa família que ha format.

Com bé va dir son pare quan va veure s'àlbum, és un record per a tota la vida :)





5 comentaris:

Gràcies per deixar un comentari!