diumenge, 23 de març del 2014

Fotos taller scrapbooking Biblioteca Pública de Maó

Hola! Recordau que n'Esperança del bloc Ep! i jo vam donar un taller de scrapbooking a la Biblioteca Pública de Maó? Encara no havia penjat les fotos. Va anar molt bé!!!! Vam tenir 15 alumnes i dues ajudants que van fer una feinada, els àlbums els van quedar molt xulos. Vam preparar dos àlbums com a model, el que veieu de color taronja i un altre de color de rosa. Tenen desplegables i buxaques i els podeu veure aquí i aquí (clicau damunt els enllaços). Els altres àlbums que veieu a les imatges són els que van elaborar les alumnes.

Totes les participants assistien a un taller de scrapbooking per primera vegada. Sort que per a aquest taller havíem creat un àlbum amb una estructura prou senzilla! Al principi, a l'hora de prendre mides i començar a tallar, la concentració era màxima i hi havia algunes mirades de preocupació. N'Esperança i jo vam explicar les passes a seguir, vam resoldre dubtes... i, com inevitablement passa a tots els tallers, vam tenir el repte de resoldre algunes errades. A l'hora de plegar els àlbums i donar-los forma, va resultar que n'hi havia un que era impossible de tancar!! Les mides no quadraven. I sabeu què? Té el seu punt haver de trobar la manera de solucionar aquests problemes ;)

Cada participant va trobar preparats damunt la taula una cartolina de color de tamany DIN-A3, dos papers estampats de 30 x 30 cm i un sobret amb diverses figures troquelades, cintes i botons, a més d'un esquema de l'àlbum que els serviria de complement a les nostres explicacions. Va ser molt polit triar els materials per a que tots els àlbums tinguessin la mateixa estructura però un acabat diferent!

Quan l'àlbum va estar plegat i les participants van aferrar els dos quadrats de paper estampat que van a la portada i la contraportada, i la cinta que serveix per a tancar l'àlbum amb un floc, la cara els va canviar. Se'ls va il·luminar la mirada, de cop van visualitzar el projecte clarament i van començar a disfrutar molt més del taller, va ser molt emocionant!! N'Esperança i jo els vam mostrar de fer butxaques amb un poc de fona (per a que hi càpiga un tag amb volum i no es faci malbé en guardar-lo dins), un sobre que es fa a partir d'un tros de paper amb forma de cor, desplegables, tags... i aquesta flor amb un botó que vam aferrar amb pistola de silicona (una eina fantàstica, visca els Reis Mags!!).

Com podeu veure, els àlbums tenen fona per garantir que si es decoren amb elements que tenen volum (com el desplegable i la flor amb botó) segueixi tancant perfectament i no perdin la forma.

En resum, totes vam xalar molt!! Les alumnes se'n van anar encantades, i n'Esperança i jo ens ho vam passar pipa. Vull aprofitar per donar les gràcies a la Biblioteca Pública de Maó per organitzar aquest taller, i a les participants per assistir-hi i ser tant estusiastes!! Esper que us animeu a provar de fer cosetes de scrapbooking a casa, hi vaig veure unes quantes scraperes en potència!!

Dia 1 d'abril repetirem aquest taller a l'Escola d'Adults de Ferreries per a les alumnes del curs que hi imparteix n'Esperança, jo hi vaig com a "professora convidada". Quina il·lusió, serà genial!!!! L'any passat ja hi vaig anar per a explicar la tècnia d'embossing, i vam xalar tant!! Si us fa gràcia, podeu veure les fotos aquí.

Que tingueu molt bona primavera!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar un comentari!