dilluns, 28 d’abril del 2014

Classe d'embossing a l'Escola d'Adults de Ferreries

Fa molts de dies que tenc pendent penjar aquestes fotos! Darrerament dedic més temps a "fer" coses que a mostrar-les, i tenc molts projectes acabats que encara no he pujat al bloc. M'hauré de posar les piles ;)
Com ja vaig fer l'any passat, he anat a l'Escola d'Adults de Ferreries a mostrar la tècnica d'embossing. Aquesta classe forma part del curs que dóna n'Esperança Pallicer del bloc Ep! Durant un trimestre les alumnes han fet un munt de projectes ben diferents, en podeu veure alguns al seu bloc.
Primer els vaig mostrar diversos exemples del que es pot aconseguir amb la tècnica d'embossing, com aquesta targeta en fúcsia i blau. El que els va agradar més va ser veure els efectes que es poden donar a una cartolina llisa. Després, una demostració de la tècnica acompanyada d'alguns consells. Els més importants, anar amb compte de no mesclar polvos de diferents colors i netejar els segells quan els hem acabat d'emprar per a evitar ensurts si pensam que estan nets i resulta que encara tenen restes de tinta.
Llavors, n'Esperança els va explicar com fer el miniàlbum amb desplegables que podeu veure aquí, és el mateix que vam mostrar de fer a la Biblioteca Pública de Maó (aquí trobareu fotos d'aquell taller). D'aquesta manera, mentre anaven avançant l'àlbum, per torns van poder provar de fer embossing.
Aquest és el material que havia preparat n'Esperança per a fer els àlbums. La plantilla en forma de cor és per a plegar-la i formar un sobre. A més, vam dur tintes de molts colors, diversos segells, els eixugadors d'embossing, i les alumnes van dur també els segells que tenen per a compartir-los. Així vam tenir moltes opcions, el més difícil va ser triar!!
Com a exemple del projecte els vam dur dos àlbums petits en taronja i rosa, i un de més gran en verd. No us puc mostrar fotos dels àlbums realitzats per les alumnes perquè no van tenir temps d'acabar-lo! Com que la classe era de dues hores i vam dedicar una part a l'embossing... A veure qui s'anima a enviar fotos dels projectes acabats ;)

1 comentari:

Gràcies per deixar un comentari!