dissabte, 2 d’agost del 2014

Garlanda de cors

Hola!!!! Ara feia molt que no actualitzava el bloc, quin desastre! Al principi era perquè tenia moltes coses a fer, estudiava per un examen... i després va arribar l'estiu, i no ve tant de gust cosir quan fa bon temps. Total, que fins fa un parell de dies no he tocat ni fil, ni agulla, ni màquina de cosir, ni ganxet, ni scrapbooking, increïble!! No sé si mai havia fet una pausa tan llarga. 
Ara ja he tornat arrancar, estic fent un conillet de ganxet que ja us mostraré. Mentrestant, aniré penjant cosetes que he fet els darrers mesos.
A classe de costura, a la merceria Vetes i Fils, vaig fer aquesta garlanda de cors. M'agraden molt les garlandes en general, especialment les que tenen cors allargats tipus Tilda. Quan vaig veure aquesta tela (un fat quarter) a una botiga d'aquí de Ciutadella, me'n vaig enamorar. Era perfecta per a decorar les parets de la cuina, que té unes rajoles massa fosques per al meu gust.
La veritat és que si la meva professora, na Panchi de Lapanchi Complementos, no m'hagués ajudat, no me n'hauria sortit. Em feia il·lusió una garlanda ben feta, amb les costures per dins i la cinta que uneix els cors que sortís també de dins. I així és bastant més difícil de cosir, perquè un cor s'ha de cosir en part dins un altre... ho vaig trobar molt complicat!!!! És el que té ser una principiant, que tot són reptes!
El resultat final és un poc.... com ho diria? Poc professional, jajaja!! Els cors no van quedar prou iguals entre ells, però què hi farem. Ara ja està feta i penjada al seu lloc, just davall una lleixa blanca preciosa que ens va fer en Xec, el meu sogre, i que em va encantar. És el nostre raconet de la cuina 100 % handmade. 

2 comentaris:

Gràcies per deixar un comentari!