dimecres, 27 de maig del 2015

Amigurumi personalitzat

Aquest japonès amb kimono groc és un amigurumi personalitzat que m'han encomanat. En tost d'una japonesa com les que ja havia fet, que podeu veure aquí i aquí, volien que fos un japonès. El que vaig fer va ser no cosir-li monyos i adaptar un poc el patró dels cabelles per a que semblàs més masculí.

També em van demanar que al kimono li cosís aquesta icona. Ha estat un poc complicat perquè com podeu veure és un amigurumi molt petit, però amb un poc de feltre i un poc de paciència ho he aconseguit!! :)
 Ja en tenia ganes de tornar fer cosetes de ganxet. A veure si prest acab dos amigurumis més complicats que tenc començats i us els puc mostrar!

2 comentaris:

  1. Quina manya que tens! i quina paciència!! els amigurumis ( ies ganxet en general) són sa meva assignatura pendent. Si un dia acceptes encàrregs m'encantaria que me'n fecis un per na Gibet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Júlia! T'hauries d'animar a fer ganxet, enganxa molt!! I és com tot, qüestió de pràctica. Me faria molta il·lusió fer-te qualque coseta per na Gibet, de podríem fer un intercanvi :)

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!