divendres, 15 de maig del 2015

Un àlbum "ràpid" de scrap

Aquest havia de ser un àlbum ràpid de scrap, amb unes quantes fotos, per a fer un regal a una amiga de ma mare pel seu aniversari. I al final va passar el que sol passar: aquesta foto també hi podria anar, i aquesta altra, i aquest text, i la cosa va anar creixent... i vaig haver fer invents per a ampliar l'estructura de l'àlbum i donar cabuda a tot!
Les primeres fotos són en blanc i negre, de quan eren petites. Vaig anar jugant amb troquels de marcs i lletres per donar-los un poc de gràcia i que no quedés tan pla.
 Aquí veureu els afegits que us deia: per a incloure noves pàgines a l'àlbum, vaig afegir unes quantes pestanyes superposades al final, que s'obren estirant cap amunt. Així vaig aconseguir bastant d'espai i una estructura diferent sense haver de reforçar la part central, on ja hi havia prou material enquadernat.
 A mesura que passes pàgines vas trobant butxaques, desplegables... Vaig idear una estructura amb pàgines de tamanys i formes desiguals, volia que quedàs fresc i divertit.
 Com sempre, vaig emprar flors de paper, cintes, blondes, segells, washi tape... És el que li dóna "vidilla" a un projecte de scrap!
A la portada només hi vaig posar una foto de quan era petita, amb un marc troquelat amb Big Shot. El vaig cobrir de Glossy Accents per donar-li llum i més volum. Un parell de cintes de tela per a enquadernar i per a tancar l'àlbum, dos detallets més troquelats... i voilà! A punt per regalar!

2 comentaris:

  1. Que bonic Francina!!!
    Ja he estat voltant una estona pel teu blog i m'ha agradat molt!
    Anem parlant
    Una abraçada
    Mireia

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mireia! Estic contenta que t'agradi el que faig. Jo també he visitat es teu i me n'he fet seguidora, m'agradarà saber què fas i que em facis reflexionar. Una abraçada!

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!