dijous, 24 de setembre del 2015

Cartera amb compartiments

He de reconèixer que aquesta cartera m'agrada tant que he estat a punt de quedar-me-la per a jo... jajaja, però no, he fet un esforç! La vaig cosir per regalar a n'Esperança pel seu aniversari, i per a ella ha estat.
Tancada queda com un clutch, i oberta té dues pestanyes i tres compartiments per poder-ho tenir tot ben organitzat. Per a que fos més rígida vaig reforçar la tela. Aquest estampat em va agradar perquè té un cert aire vintage.
No hi podia faltar un segell per personalitzar-la, aquest de "fet amb tot l'amor del món" de Mr. Wonderful em té el cor robat, ja que descriu perfectament el que sent en cosir un regal!

Ara tenc ganes de triar teles i fer-me'n una per a jo, açò de cosir enganxaaaaa!!


10 comentaris:

  1. Ostres Francina, m'encanta aquest model, i també les teles que has combinat! Súper xula, no m'estranya que tinguessis temptació de quedar-te-la :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja supòs que en el fons ens passa a totes les que fem cosetes a mà!

      Elimina
  2. Uauau xulissima! i m'encanta el detallet del segell del mister wonderful a la part de dins. Està clar que està fet amb tot l'amor! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant, amb tooooot l'amor. Sempre és especial cosir regals

      Elimina
  3. Fantàstica!!! i super ben acabada...
    Ets una ARTISTAAAA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Tu més que ningú saps com em van costar els acabats i cosir sa cartera en general... sense tu no me n'hauria sortit! Visca Trossets Patchwork!!!! ;)

      Elimina
  4. Quina monada ! I sa tela, a part que és preciosa, trob que queda molt bé per aquest estil de bossa. Jo me l'hauria quedada, hahahah!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Júlia, si he de ser franca, si hagués tingut temps de cosir-ne una altra abans de regalar-la és probable que me l'hagués quedada per a jo jajajajja

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!