dimarts, 17 de maig del 2016

RED VELVET (or Black & White?)


Mmmmm va quedar taaaan bo aquest pastís!! M'agrada molt cuinar postres, tot i que només ho faig en ocasions especials perquè no m'hi puc resistir... ja m'enteneu!

Per Pasqua, com que teníem dinar familiar, vaig aprofitar per preparar una recepta que feia estona que tenia en ment: un Red Velvet (bé, dos, perquè tenia por que un no fos prou, i resulta que no ens vam acabar ni el primer perquè és mooolt consistent jajaja)

Un Red Velvet és un pastís de xocolata d'un intens color vermell que es decora amb buttercream. Ja veieu que aquest no hi va quedar gaire vermell... tot i que hi vaig posar un munt de colorant fúcsia!!

El buttercream volia que fos rosa fluixet, però el vaig preparar tan ràpid que em vaig oblidar de posar-hi colorant i al final en comptes d'un Red Velvet sembla més un Black & White!! Què hi farem!

Açò sí, de gust va quedar ESPECTACULAR!!!! Boníssim!! El buttercream és de mantequilla, xocolata blanca i formatge en crema, no tan dolç com l'habitual, el repetiré! Serà qüestió de cercar una altra ocasió per decorar amb màniga pastissera... ;)

Si us animeu, trobareu la recepta en aquest enllaç de Bocados de cielo, és un bloc que m'agrada molt.

3 comentaris:

  1. Quina pintorra! Nena quin domini de la mànega pastissera...jo sempre que intento decorar amb ella faig uns "cagallons" no massa estètics jajaja. UNa abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Mabel! Jajaja, és qüestió de pràctica. A jo el que em va anar millor va ser assistir a un taller de cupcakes, on ens van mostrar diferents tècniques amb màniga. Així i tot, el més difícil és que la buttercream estigui a la temperatura indicada, vaig haver d'anar fent i desfent proves fins que va tenir la fluïdesa que permet fer formes amb comoditat, després és fàcil!

      Elimina
  2. Quina bona pinta!! Segur que vau xalar molt!

    ResponElimina

Gràcies per deixar un comentari!