dilluns, 25 de març de 2013

Trapillo!!

Hola! Ahir em van regalar un ganxet XL i una bobina de trapillo i no vaig poder esperar a provar aquesta altra manera de fer ganxet!! El que he vist més són paneres fetes amb punt curt, però a jo em venia més de gust teixir una estora amb un poc de dibuix. De moment està començada. Ara hauré d'anar a comprar més trapillo perquè aquestes bobines s'acaben tot d'una! Esper trobar-ne un d'estampat que hi combini, a ser possible de floretes... :)


Ah! Una amiga m'havia comentat que va millor si agafes es ganxet com si fos una cullera, i és cert. Quina gràcia!


Hola! Ayer me regalaron un ganchillo XL y un ovillo de trapillo y no pude esperar a probar esta otra manera de hacer ganchillo!! Lo que más he visto son cestas hechas con punto bajo, pero a mi me apetecía más tejer una alfombra con algo de dibujo.  Ahora está empezada. Tendré que ir a comprar más trapillo porque estos ovillos se acaban enseguida! Espero encontrar alguno estampado que combine con el turquesa, a ser posible con florecillas... :)

Ah! Una amiga me había comentado que va mejor si coges el ganchillo como si fuese una cuchara, y es verdad. Qué gracioso!

2 comentaris:

Gràcies per deixar un comentari!