dimecres, 20 de novembre del 2013

Quina concentració!!

Aquest post em fa especial il·lusió. Vaig anar a s'Escola d'Adults de Ferreries a donar una classe d'embossing!!!! N'Esperança, sa meva cunyada (té es bloc Ep!) hi dóna un curs de scrapbooking. Em va oferir col·laborar-hi i jo ja us ho podeu imaginar, encantada!! Em va proposar compartir una de ses classes per així mostrar-los sa tècnica d'embossing.

Primer els vaig mostrar uns quants exemples i els vaig explicar es pas a pas. Vist en perspectiva trob que els vaig clavar una bona parrafada jajaja, però ningú deia ni piu, estaven totes molt atentes!

Després, n'Esperança els va explicar es projecte que farien aquell dia (un Lay Out molt xulu, podeu veure es que va preparar com a model aquí). I per a que totes poguessin estampar segells amb embossing i practicar amb s'eixugador, mentre anaven fent feina en es Lay Out venien amb jo d'una amb una i triaven un segell i un tag i a experimentar!!

Vaig xalar molt, molt, molt. Em va fer gràcia reconèixer-me en ses alumnes: dubtes sobre si hi posaven massa polvos o massa pocs, sobre com agafar s'eixugador, preguntes vàries (sa principal si es pot fer el mateix amb un eixugador normal de cabells o amb algun altre aparell...). Exactament com jo quan vaig començar! Els vaig confessar que havia provat de fer embossing sense eixugador específic i no me n'havia sortit... ;)

També els vaig mostrar com amb un poquet de Glossy Accents pots fer meravelles, com reutilitzar ses bosses de paper que ens donen en es comerços i com amb un material tan quotidià com es cartró podem donar cos a petites decoracions i així resaltar-les. Amb materials reutilitzats, qualque producte i un poc d'imaginació podem tenir papers i decoracions de scrap ben dignes i econòmiques!!



2 comentaris:

  1. Ei!! Moltes gràcies, artista!! Va ser una gran classe... totes vam quedar encantades, ses alumnes i jo! Haurem de cercar alguna altra cosa per col·lobar una altra vegada!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar un comentari!