dimarts, 2 de setembre del 2014

Uns quants globus per a felicitar un aniversari


Aquesta és la felicitació que avui hem regalat als meus sogres. A la portada hi vaig posar uns quants globus per a que quedi ben festiva! A part de les cartolines amb estampats i colors diferents, m'agrada l'alegria que sempre aporta el baker's twine. Per cert, dir-ne "baker's twine" queda molt cool, ho sé, però la realitat és que a Menorca açò és un cordó de fermar sobrassades de tota la vida!! I es pot trobar baratíssim si saps a quina botiga has d'anar ;)
 Com que els hem regalat un val, a l'interior hi vaig posar un sobret amb una targeta. El sobre està fet amb cartró ondulat amb un troquel de Big Shot que té una amiga, na Gemma. El dia que vaig anar a casa seva a fer scrap vam aprofitar per a fer un intensiu de troquelat, cada una amb els troquels de l'altra. Així tenim més diversitat. Quin invent la Big Shot, és genial! Per cert, quan vaig tenir les primeres parts aferrades em vaig adonar que hauria pogut fer un fons repujat a la cartolina blava, però ja era massa tard.
Finalment, un "per molts anys" decorat amb washi tape i lluentons d'estrella. Vaig emprar una tinta que tarda bastant en eixugar-se, d'aquestes que pots estampar damunt diferents suports (fins i tot damunt tela!). Com que no tenia temps d'esperar perquè vaig fer la felicitació al darrer moment, vaig accelerar el procés amb l'escalfor de l'assecador d'embossing. Una altra eina fantàstica!
Com ja sabeu, m'agrada fer ganxet. Per decorar l'interior de la felicitació, vaig cosir uns quants cors petitons del mateix color que el sobre. Són molt senzills de fer, m'encanten! Aquests els vaig aferrar amb una pistola de silicona calenta.
Aquests lluentons d'estrella fa molt que els tenc. Tenen un foradet enmig, que va molt bé si els vols cosir damunt tela o feltre. De fet, al principi els emprava per decorar peces de feltre. Fins que se'm va acudir que aferrant-los amb un poc de Glossy Accents els podia emprar com a decoració de scrap. El millor de fer srapbooking és que quasi tot serveix com a decoració :)
Una flor de paper amb un poc de volum no hi pot faltar
 I uns lluentons un poc més petits amb forma d'estrelleta blava.

Voilà!

1 comentari:

  1. M'agradaria fer el de casament però no sé si me'n sortiria de fer els cors amb ganxet. Començaré amb el dels globus, que trobo molt alegre. Gràcies per les idees!

    ResponElimina

Gràcies per deixar un comentari!