diumenge, 1 de març del 2015

Floc de neu

Hola! Quines ganes que tenia de tornar penjar qualque cosa aquí, perquè darrerament ni cosir, ni fer ganxet, ni fer scrap, ni res de res, tot ha estat fer feina!!
Amb el fred que ha fet vaig pensar que podria fer uns quants flocs de neu de ganxet i penjar-los al vidre de la porta, però finalment només en vaig cosir un. Com que està fet amb un fil molt primet, em va costar un poc. Estic acostumada a cosir amb fil més gruixat i amb un ganxet d'aquests que tenen un mànec també gruixat de plàstic, i amb aquest ganxet metàl·lic tan prim que era de mumare i el fil també finet, cosir aquesta roda al final va ser tota una aventura.

Us podeu creure que no he trobat cap ganxet per a cosir fil prim que tengui un mànec gruixat?? Si en veieu avisau-me! ;)

4 comentaris:

  1. Sembla fet amb frivolitè...molt xulo!
    http://deiaies.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Mian! No sabia què era frivolitè... em vas deixar intrigada! Ara ja ho he investigat i he entès el teu comentari jajaja

      Per cert, m'encanta es teu bloc!

      Elimina
  2. Hola Francina,quina alegria he tingut,gràcies per el teu comentari,ja en diràs que tal els suspirs segur que te quedaren de dalt de tot.
    Molts de besitos xata i esteim en contacte are si.
    Ains dirte que m'agradat molt el teu floc de neu quina paciencia tens ohhhh

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Ague! Quan els faci els penjaré aquí i així els podràs veure. Avam si un dia d'aquests m'anim, que els teus fan molt bona pinta!! :)

      Muacs!

      Elimina

Gràcies per deixar un comentari!